Vem är Ernst Knuhtsen

Ernst Knuhtsen – Din Personliga Ledarutvecklare & Finansstrateg

Född 1961 och bor tillsammans med hustrun Viveka på Dragörkajen 11 i Limhamn och tillsammans har vi barnen Joanna och Jesper.

Jag gillar att träna, både för att må bra och för att det är roligt, psykiskt och fysiskt givande. Träningsformerna är gymmet, stavgång och yoga. Något som jag också uppskattar och njuter av är god mat och dryck, socialt umgänge och resor.

Men familjen är kärnpunkten i mitt liv och den värdesätter jag väldigt högt. Jag gör mitt yttersta , för att vi ska hålla tillsammans och utvecklas åt rätt håll.

Den närmaste omgivningen är mina 3 syskon med familjer, samt nära och goda vänner, som jag också är mycket mån om.Bakgrund

Har en lärorik, gedigen och framgångsrik bakgrund som finansiell rådgivare inom bank och försäkringsvärlden. Innan 45 år fyllda hade jag hunnit med mer än 10.000 personliga kundmöten och hjälpt många kunder med finansiell rådgivning. Vilket slutade med ett bättre finansiellt liv, både för kunderna själva, deras familjer och företag. Arbetat på finansiella stora aktörer, som bank och försäkringsbolaget Skandia, SEB och de finansiella förmedlarna Söderberg & Partners.

Ledarskap

Mitt ledarskap har jag utövat som VD på ett grossist företag. Jag har arbetat med fackliga uppdrag inom Skandia. Samt har pågående styrelseuppdrag i en av Skandias styrelser och i några andra mindre företag.

Under mer än 25 år som framgångsrik finansiell rådgivare har jag genom mitt ledarskap och coachande, hjälpt människor till en personlig utveckling både som anställda och som egna företagare.

Har i dag ett eget företag som Senior Advisor inom Ledarutveckling och Finansiella strategier. Vilket innebär att jag använder mina kunskaper, erfarenheter och starka drivkraft till att utveckla människor ute i förvärvslivet. Allt ifrån egna företagare, anställda, VD:ar, chefer inom olika områden till professionella fotbollsspelare som fd MFF-spelaren och den landslagsmeriterade Jiloan Hamad.


Några av mina samarbetspartners som jag har arbetat eller arbetar med:

  • Ledarutveckling till ICA och Gunnar Karlsen AB i Malmö.
  • Mentor för Procivitas gymnasielevers mentorsprogram i Malmö.
  • Senior Advisor & Finansstrateg till fotbollsproffset och landslagsmeriterade Jiloan Hamad.